In calitate de client fidel al firmei de catering DLS Catering, îmi face plãcere sã recomand produsele si serviciile acestei firme oricui doreste sa aiba o petrecere deosebita.
Primul contact cu aceasta firma l-am avut in noiembrie 2007, cu ocazia sarbatorii onomastice, de Sf. Mihail si Gavril, prilej cu care am comandat pentru colegii de birou aperitive si preparate dulci. Am avut ocazia sa constat cu deosebita placere ca produsele primite de la firma DLS Catering au fost savurate de toti participantii la aceasta petrecere. Mentionez faptul ca au fost o cantitate suficienta pentru cele circa 30 de persoane invitate, intrecand toate asteptarile . Foarte bune calitativ, cu un gust aparte si la un pret extrem de rezonabil, produsele primite au fost savurate si au satisfacut toate gusturile, inclusiv ale celor care au mancat mancare de post . Au fost extrem de apreciate aranjamentele acestor aperitive, aspectul lor precum si calitatea impecabila a gusturilor.
Un al doilea contact cu acesta firma l-am avut de curand, in martie anul acesta, cand am serbat acasa primul an implinit de fetita mea. Nu am dorit sa am foarte multi invitati si stabilind totul intr-un timp foarte scurt, am beneficiat de sfaturile competitive ale personalului acestei firme, atat in ceea ce priveste produsele pe care le-am comandata cat si cantitatile necesare. Am mers in totalitate pe competenta aratata in mod deosebit de directorul acestei firme si am avut placerea sa constat ca in principal discutiile purate in timpul pranzului au fost acaparate de laudele la adresa felurilor de mancare, a gusturilor si a pregatirii felurilor de mancare si mai ales asupra aranjamentului deosebit al acestor produse. In aceasta situatie am avut atat aperitive cat si felul doi, compus din friptura, garnitura de legume si cartofi, peste la gratar. Insa cele mai apreciate au fost sarmalele de post a caror prezentare a fost aparte. Si cu ocazia acestui eveniment cantitatea de produse a fost mai mult decat suficienta pentru cele circa 11 persoane iar pretul a fost foarte bun.
Dincolo de calitatea deosebita a produselor, vreu sa mentionez in mod deosebit calitatea deosebita a serviciilor acordate. Am primit produsele respective la timp, frumos ambalate si foarte bine transportate. De asemenea, am apreciat in mod deosebit atentia acordata pentru micile amanunte dar care pot deveni mari probleme daca nu te gandesti din timp: am primit pahare, tacamuri si cosulete de paine in ambele ocazii.
Desi mentionez la sfarsit, acesta ar fi primul aspect care ar trebui sa fie avut in vedere la alegerea acestei firme: calitatea deosebita a oamenilor cu care se lucreaza. Sunt atenti la primirea comenzii, stiu sa dea sfaturi si au o grija deosebita pentru primirea la timp a produselor pe care le ofera. In cateva cuvinte: isi iubesc clientii si stiu sa ii rasfete. Te intorci oricand la astfel de oameni si implicit la o astfel de firma.
Închei aceastã scrisoare multumind firmei DLS Catering pentru placerea sufleteasca pe care mi-au oferit-o si destinderea pe care mi-au asigurat-o, in ambele situatii pe care le-am descris mai sus si recomand cu placere atat produsele cat si serviciile acestei firmei oricarei persoane care doreste sa scape de grijile pregatirii unei mese festive in orice ocazie.
Cu consideratie
Mihaela Davidovici
Ministerul Economiei si Finantelor
Bucuresti, 8 aprilie 2008

Mihaela Davidovici, Ministerul Economiei si Finantelor, Ministerul Economiei si Finantelor

In ultimii 2 ani am apelat la serviciile S.C DLS CATERING SRL, atat pentru masa de pranz a salaraiatilor nostri, cat si pentru diverse mese de protocol. De fiecare data preparatele au fost de calitate, meniurile diverse si comenzile ne-au fost onorate cu promptitudine.
Fiind multumiti de serviciile oferite de aceasta firma, o recomandam celor care-si doresc sa beneficieze de servicii de catering de buna calitate.

Claudia Badila, SC TRD – TNUVA ROMANIA MILK SRL