Bufet suedez si Coffee Break

  •   Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Branzeturi frantuzesti asortate  30 gr.
    2. Tartine cu ricotta, somon si capere 30 gr.
    3. Rulouri de prosciutto pe grisine 30 gr.
    4. Quiche lorraine cu ciuperci si bacon 30 gr.
    5. Ou de prepelita invelit in anchois 30 gr.
    6. Creveti decorticati si sos de gorgonzola 30 gr.
    7. .Masline asortate 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Minifrigarui de pui cu susan 40 gr.
    2. Minifrigarui asortate de legume 40 gr.
    3. Minichifle de casa albe si negre cu susan si seminte 40 gr.
  • Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Schweitzer cu ananas 30 gr.
    2. Tartine cu crema de unt, icre rosii si lamaie 30 gr.
    3. Avocado invelit in foi de prosciutto 30 gr.
    4. Quiche lorraine cu bluecheese 30 gr.
    5. Mozzarella invelita in anchois 30 gr.
    6. Vol au vent cu creveti si gorgonzola 30 gr.
    7. Minibarcute cu rosii cherry, parmezan feliat, rucola  30 gr.
    8. Masline asortate 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Minifrigarui asortate de legume 40 gr.
    2. Minifrigarui de pui si ananas  40 gr.
    3. Minichifle de casa albe si negre cu susan si seminte 40 gr.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top