-
Coliva a fost introdusă în practica Bisericii după minunea Sfântului Teodor Tiron, săvârșită la 50 de ani după moartea sfântului
-
Va invitam sa savurati deliciosul nostru preparat din carne de porc facuta intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
-
Va invitam sa savurati deliciosul nostru Economic fix de pui facut intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
-
Va invitam sa savurati deliciosul nostru Economic fix de peste facut intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
-
Va invitam sa savurati deliciosul nostru Meniu Lunch Porc facut intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
-
Va invitam sa savurati deliciosii carnaciori afumati preparati intr-un mod traditional cu produse proaspete
-
cascaval afumat 0.3 rosii cherry 0.15 frigarui cu mozzarella 0.3 frigarui cu schweizer si struguri 0.3 ardei umplut cu branza 0.3 castraveti 0.15 cantitate 1.5 kg -
tartine cu somon afumat 0.3 branza cu mucegai si struguri 0.3 nuferi de salam Sibiu 0.3 dobos cu sunca si cascaval 0.3 bilute de branza cu boia picanta 0.3 cantitate 1.5 kg -
Va invitam sa savurati delicioasele ciocanele de pui preparate intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
-
- La 40 de zile (sau şase săptămâni), în amintirea Înălţării la cer a Domnului, care a avut loc la 40 de zile după Înviere, “pentru ca tot aşa să se înalţe şi sufletul răposatului la cer“;
-
- La 40 de zile (sau şase săptămâni), în amintirea Înălţării la cer a Domnului, care a avut loc la 40 de zile după Înviere, “pentru ca tot aşa să se înalţe şi sufletul răposatului la cer“;