Bufet suedez si Coffee Break

  • Organizare recepţii Organizarea unei recepţii presupune experienţa şi capacitatea de a organiza întreg evenimentul. Misiunea noastră este ca evenimentul dumneavoastră să fie o reuşita deplină. Daca va doriti o masa delicioasa, preparata din ingrediente proaspete si alese cu mult drag, stil si eleganta atunci noi suntem solutia ideala pentru dumneavoastra!
  • DLS Catering stie cat de importanta este o petrecere reusita motiv pentru care suntem pregatiti sa organizam o petrecere de vis  asa cum va doriti dumneavoastra . De restul ne ocupam noi in cele mai mici detalii , nu trebuie decat sa ne spuneti ce doriti pentru a organiza una din cele mai distractive petreceri pentru copiii dumneavoastra!
  • Botezul este un eveniment important din viata parintilor si presupune multe ritualuri, de aceea va oferim toate serviciile necesare:
    • Decoratiuni
    • Aranjamente florale botez
    • Lumanari Botez
    • Accesorii Botez
    • Baloane-Artificii
    • Marturii
    • Alte Servicii (Ursitoare,Clowni,Magician)
  • Organizare onomastice Organizarea unei zile onomastice presupune experienţa şi capacitatea de a organiza întreg evenimentul. Misiunea noastră este ca evenimentul dumneavoastră să fie o reuşita deplină. Daca va doriti o masa delicioasa, preparata din ingrediente proaspete si alese cu mult drag, stil si eleganta atunci noi suntem solutia ideala pentru dumneavoastra!
  • Compania noastra  va pune la dispozitie o gama larga de produse  si servicii, cum ar fi:
    • Foto
    • Video
    • Sonorizare - DJ - Efecte lumini
    • Decoratiuni sala
    • Decoratiuni baloane
    • Aranjamente florale
    • Arificii
    • Limuzine
    • Invitatii
    • Tortul miresei
    • Marturii si obiecte personalizate
    • Hair style - make up
    • Hostess
    • Verighete
  •   Meniu Coffee Break - Lux (cantitati/persoana)
    1. Cafea 0.150 l
    2.  Ceai cald cu lamaie - Lipton/Fares (fructe, lamaie, verde, negru)  0.25 l
    3. Apa minerala 0.2 l
    4. Apa plata 0.25 l
    5. Sucuri neacidulate (Santal, Timbark) 0.25 l
    6. Sucuri acidulate (coca~cola-fanta-sprite) 0.33 l
    7. Patiserie 55 gr.
    8. Prajituri 55 gr.
  • Meniu Coffee Break - Clasic (cantitati/persoana)
    1. Cafea 0.125 l
    2.  Ceai cald cu lamaie - Lipton/Fares (fructe, lamaie, verde) 0.2 l
    3. Apa minerala 0.15 l
    4. Apa plata 0.2 l
    5. Sucuri acidulate din gama Coca-Cola 0.2 l
    6. Patiserie 55 gr.
  • Organizare majorat Organizarea unui majorat presupune experienţa şi capacitatea de a organiza întreg evenimentul. Misiunea noastră este ca evenimentul dumneavoastră să fie o reuşita deplină. Daca va doriti o masa delicioasa, preparata din ingrediente proaspete si alese cu mult drag, stil si eleganta atunci noi suntem solutia ideala pentru dumneavoastra!
  • Meniu bufet suedez DLS6 (de post) Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Vol au vent cu zacusca 30 gr.
    2. Vol au vent cu ciuperci 30 gr.
    3. Bruschete cu rosii aromate cu busuioc proaspat 30 gr.
    4. Tartine cu vinete si rosii cherry 30 gr.
    5. Barcute de ardei gras cu fasole batuta 30 gr.
    6. Sticks de morcovi si castraveti 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Chiftelute de legume 40 gr.
    2. Minifrigarui de legume la gratar 40 gr.
    3. Cartofi la cuptor cu rozmarin proaspat 40 gr.
    4. Ciupercute umplute cu orez 40 gr.
    5. Paine 60 gr.
    Meniu bufet suedez - salata (cantitati/persoana)
    1. Salata de vara 30 gr.
  • Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Schweitzer cu ananas 30 gr.
    2. Tartine cu crema de unt, icre rosii si lamaie 30 gr.
    3. Avocado invelit in foi de prosciutto 30 gr.
    4. Quiche lorraine cu bluecheese 30 gr.
    5. Mozzarella invelita in anchois 30 gr.
    6. Vol au vent cu creveti si gorgonzola 30 gr.
    7. Minibarcute cu rosii cherry, parmezan feliat, rucola  30 gr.
    8. Masline asortate 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Minifrigarui asortate de legume 40 gr.
    2. Minifrigarui de pui si ananas  40 gr.
    3. Minichifle de casa albe si negre cu susan si seminte 40 gr.
  •   Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Branzeturi frantuzesti asortate  30 gr.
    2. Tartine cu ricotta, somon si capere 30 gr.
    3. Rulouri de prosciutto pe grisine 30 gr.
    4. Quiche lorraine cu ciuperci si bacon 30 gr.
    5. Ou de prepelita invelit in anchois 30 gr.
    6. Creveti decorticati si sos de gorgonzola 30 gr.
    7. .Masline asortate 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Minifrigarui de pui cu susan 40 gr.
    2. Minifrigarui asortate de legume 40 gr.
    3. Minichifle de casa albe si negre cu susan si seminte 40 gr.
  •   Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Scobitori cu branzeturi si struguri 30 gr.
    2. Tartine prosciutto,crema branza si rucola 30 gr.
    3. Tartine cu salam de sibiu 30 gr.
    4. Tartine cu somon si lamaie 30 gr.
    5. Rulouri de sunca cu salata de cruditati 30 gr.
    6. Rulouri de cascaval afumat,branza dulce,nuca 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Suvite de piept pui 40 gr.
    2. Minifrigarui cu legume la gratar  40 gr.
    3. Minifrigarui de somon cu lamaie 40 gr.
    4. Chiftelute rotunde de pui cu susan 40 gr.
    5. Muschiulet de porc impanat 40 gr.
    6. Paine 60 gr.
  • Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Tartine prosciutto,crema branza si rucola 30 gr.
    2. Tartine cu feta usor picanta 30 gr.
    3. Tartine cu salam de sibiu 30 gr.
    4. Rulouri de sunca cu salata de cruditati 30 gr.
    5. Rulouri de cascaval afumat,branza dulce,nuca 30 gr.
    6. Scobitori cu mozzarella si rosii cherry 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Pui Shanghai 40 gr.
    2. Minifrigarui cu legume 40 gr.
    3. Bulete de cascaval 30 gr.
    4. Muschi de porc impanat 40 gr.
    5. Minifrigarui de pui 40 gr.
    6. Paine 60 gr.
  • Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Tartine vinete si rosii 40 gr.
    2. Cosulet cu branza si marar 40 gr.
    3. Tartine cu salam de sibiu 40 gr.
    4. Rulouri de sunca cu salata de cruditati 40 gr.
    5.  Cosulete cu salata de boeuf   40 gr.
    6. Tartine cu somon si lamaie 30 gr.
    7. Scobitori cu branzeturi si struguri 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Pui Shanghai 30 gr.
    2. Minifrigarui de pui 50 gr.
    3. Crochete de cascaval 20 gr.
    4. Chiftelute rotunde de pui cu susan 40 gr.
    5. Minifrigarui de somon cu lamaie 40 gr.
    6. Paine feliata 60 gr.
    Meniu bufet suedez - Dulce (cantitati/persoana)
    1. Patiserie 50 gr.
    2. Prajituri 50 gr.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top