Magazin

  • zacusca de legume 0.3
    fasole batuta cu ceapa calita 0.3
    vinete cu ceapa 0.3
    ceapa 0.15
    castraveti 0.15
    tofu 0.3
    cantitate 1.5 kg
  • legume la gratar 0.3
    rondele de cartofi picante 0.3
    ciuperci umplute 0.3
    humus 0.3
    stiks de castraveti 0.15
    rosii cherry 0.15
    cantitate 1.5 kg
  • tartine cu salam de Sibiu 0.3
    frigarui de mozzarella cu rosii cherry 0.3
    rulouri de sunca cu salata de cruditati 0.3
    rosii cherry cu vinete 0.3
    bulete de cascaval 0.3
    cantitate 1.5 kg
  • tartine cu somon afumat 0.3
    branza cu mucegai si struguri 0.3
    nuferi de salam Sibiu 0.3
    dobos cu sunca si cascaval 0.3
    bilute de branza cu boia picanta 0.3
    cantitate 1.5 kg
  • tartine cu icre de crap 0.3
    frigarui cu schweizer si struguri 0.3
    ciuperci gratinate 0.3
    Vou-au-vent cu somon afumat 0.3
    mini-mozzarella 0.15
    rosii cherry 0.15
    cantitate 1.5 kg
  • Sushi vine la tine acasa. Consumul de sushi este sănătos. Japonezii sunt unul dintre cele mai longevive popoare. Unul dintre cel mai la modă preparat.
  • Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Tartine vinete si rosii 40 gr.
    2. Cosulet cu branza si marar 40 gr.
    3. Tartine cu salam de sibiu 40 gr.
    4. Rulouri de sunca cu salata de cruditati 40 gr.
    5.  Cosulete cu salata de boeuf   40 gr.
    6. Tartine cu somon si lamaie 30 gr.
    7. Scobitori cu branzeturi si struguri 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Pui Shanghai 30 gr.
    2. Minifrigarui de pui 50 gr.
    3. Crochete de cascaval 20 gr.
    4. Chiftelute rotunde de pui cu susan 40 gr.
    5. Minifrigarui de somon cu lamaie 40 gr.
    6. Paine feliata 60 gr.
    Meniu bufet suedez - Dulce (cantitati/persoana)
    1. Patiserie 50 gr.
    2. Prajituri 50 gr.
  • nuferi de salam 0.3
    dobos (sunca&cascaval) 0.3
    rosii cu mozzarella 0.3
    castraveti 0.15
    rosii cherry 0.15
    tartine cu sunca de Praga 0.3
    cantitate 1.5 kg
  •   Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Branzeturi frantuzesti asortate  30 gr.
    2. Tartine cu ricotta, somon si capere 30 gr.
    3. Rulouri de prosciutto pe grisine 30 gr.
    4. Quiche lorraine cu ciuperci si bacon 30 gr.
    5. Ou de prepelita invelit in anchois 30 gr.
    6. Creveti decorticati si sos de gorgonzola 30 gr.
    7. .Masline asortate 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Minifrigarui de pui cu susan 40 gr.
    2. Minifrigarui asortate de legume 40 gr.
    3. Minichifle de casa albe si negre cu susan si seminte 40 gr.
  • Meniu bufet suedez - Rece (cantitati/persoana)
    1. Schweitzer cu ananas 30 gr.
    2. Tartine cu crema de unt, icre rosii si lamaie 30 gr.
    3. Avocado invelit in foi de prosciutto 30 gr.
    4. Quiche lorraine cu bluecheese 30 gr.
    5. Mozzarella invelita in anchois 30 gr.
    6. Vol au vent cu creveti si gorgonzola 30 gr.
    7. Minibarcute cu rosii cherry, parmezan feliat, rucola  30 gr.
    8. Masline asortate 30 gr.
    Meniu bufet suedez - Cald (cantitati/persoana)
    1. Minifrigarui asortate de legume 40 gr.
    2. Minifrigarui de pui si ananas  40 gr.
    3. Minichifle de casa albe si negre cu susan si seminte 40 gr.
  • mititei 0.3
    carnaciori 0.3
    cartofi prajiti (wedges) 0.3
    ceafa de porc 0.3
    Bonus-muraturi asortate 0.3
    cantitate 1.5 kg
  • pulpe de pui dezosate 0.3
    chiftelute de pui 0.3
    cartofi prajiti (wedges) 0.3
    piept de pui la gratar 0.3
    Bonus-muraturi asortate 0.3
    cantitate 1.5 kg

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top