Magazin

    • La 40 de zile (sau şase săptămâni), în amintirea Înălţării la cer a Domnului, care a avut loc la 40 de zile după Înviere, “pentru ca tot aşa să se înalţe şi sufletul răposatului la cer“;
  • Va invitam sa savurati delicioasele noastre paste cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa degustati savuroasele noastre preparate de post facute intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savurati deliciosul nostru bors taranesc preparat intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savurati deliciosul noastru preparat de creveti cu legume preparat intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese
  • Va invitam sa savurati deliciosul nostru preparat din crap  facut intr-un mod traditional cu produse atent alese.
  • Mazare cu pui

    25,00 lei
    Va invitam sa savurati deliciosul nostru preparat de pui preparat intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savurati deliciosii ficatei de pui preparati intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Prescura

    20,00 lei
    Prescura (slv. proskura) este o pâinişoară rotundă sau în formă de cruce, făcută din aluat dospit, pe care se imprimă cu un instrument special numit pistornic iniţialele IIS.HR.NI.KA., adică „œIisus Hristos învinge”. Alături de vin şi apă, această pâine liturgică este materia principală din care se pregătesc Sfânta Împărtăşanie şi anafura. Forma rotundă a prescurii simbolizează pământul sau lumea pentru care S-a jertfit Hristos şi care I se aduce Lui ca ofrandă.
  • Coliva

    50,00 lei
    Coliva a fost introdusă în practica Bisericii după minunea Sfântului Teodor Tiron, săvârșită la 50 de ani după moartea sfântului
  • Pierderea unei persoane dragi poate lasa multe intrebari fara raspuns. Poate aduce multe sentimente de stres, anxietate si durere. Toate acestea fac ca evenimentele din prezent sa fie dificil de gestionat. Casa Funerara Blaj iti ofera servicii funerare complete.   click > https://www.casafunerarablaj.ro/
  • Va invitam sa savuroasele noastre preparate facute intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savuroasele noastre preparate facute intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savuroasele noastre preparate facute intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savuroasele noastre preparate facute intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savuroasele noastre preparate facute intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savuroasele noastre preparate facute intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Va invitam sa savuroasele noastre preparate facute intr-un mod traditional cu produse proaspete atent alese.
  • Craft Premium

    130,00 lei
    • apa plata/minerala (500 ml.)- nelimitat
    • cola/fanta/sprite 330 ml. - nelimitat
    • cafea americana Lavazza (boabe)- nelimitat
    • expresso Lavazza (boabe)- nelimitat
    • cappuccino Lavazza (boabe)- nelimitat
    • caffe latte Lavazza (boabe)- nelimitat
    • frappe- ness - nelimitat
    • suc natural diverse sortimente Santal 200 ml.-4 buc./pers
    • ceai plic diverse sortimente- nelimitat
    • fructe asortate : mere, portocale, banane, struguri, sezoniere (100 gr./pers.)
    • sweets asortate: snickers, bounty, twix, mars, etc. (50 gr./pers.)
    • sarat: saleuri, saratele, covrigei, alune, croissant cu unt, chips (50 gr./pers.)
    1. Personal servire 12 h -90 euro/persoana
    2. Food truck adaptat si configurat conform cerintelor - 90 euro/zi per locatie (necesita racordare la 380 v sau 220v)
    3. Coffee truck adaptat si configurat conform cerintelor - 60 euro/zi per locatie (necesita racordare la 380 v sau 220v)
    4. Aparat de inghetata
    5. Aparat Granitta
    6. Dozator limonada
    7. Aparat pentru suc fresh
    8. Aparat hot dog
    9. Rotisor
    10. Grill
    11. Sandwich maker
    12. Masina de gheata
    13. Cuptoare patiserie calda
    14. Chafing Dish și Supiere
    15. Friteusa
    16. Dozator apa calda/rece
    17. Aparate cafea/cappuccino/frappe
    18. Vitrine frigorifice si calde
    *se aloca 1 persoana pentru deservire la 30 persoane Firma noastra detine  HACCP , ISO 9001, ISO 22000 pentru siguranta alimentelor, autorizatie DSVA, autorizatie DSP, precum si autoturisme frigorifice autorizate sanitar veterinar pentru transport.
  • 1. Sandwich bagheta 20 cm (170g) - 8 ron 2. Sandwich bagheta 28 cm (220g) - 12 ron 3. Sandwich chifla  (150g) - 8ron 4. Sandwich wrap (170g) - 12 ron 5. Sandwich toast (150g) - 8 ron 6. Sandwich  post, vegan, etc.  
  • Sandwich toast 1.Sandwich Sallami (150g) e INGREDIENTE: pâine toast, salatã verde, cascaval, salam de sibiu, dressing(varzã cu maionezã).
    1. Sandwich Pork (170g) e
    INGREDIENTE:pâine toast, mustar, cascaval, pastramã, ou fiert, salatã verde
    1. Sandwich Fresh (185g) e
    INGREDIENTE :pâine toast, unt, suncã de Praga, brânzã feta, castravete, salatã verde.
    1. Sandwich Chicken (160g) e
    INGREDIENTE: pâine toast, unt, cascaval, piept de pui, dressing (varzã,morcov, maionezã), salatã. 5. Sandwich Cheese (170g) e INGREDIENTE: pâine toast, unt, suncã de Praga, cascaval, salatã verde. 6. Sandwich Bacon (160g) e INGREDIENTE:pâine toast, bacon prãjit, cascaval, ardei gras, salatã verde, mustar, maionezã.    
  • CRAFT

    • apa plata rece/calda dozator- nelimitat
    • cafea boabe Doncafe (1 x 100ml./pers.)
    • ceai plic diverse sortimente- nelimitat
    • sucuri carbo 200ml./pers.
    • fructe asortate : mere, portocale, banane, sezoniere (100 gr./pers.)

    CATERING

    • ciorba/supa/crema (500 ml.)
    • fel principal: porc, pui, vita, peste (inclusiv vegan/post) 150-250 gr.
    • garnitura: orez, cartofi, legume, paste (inclusiv vegan/post) 200-250 gr.
    • salata: varza, muraturi asortate, asortata de vara, sfecla 100-150 gr.
    • desert
    • apa plata rece/calda dozator- nelimitat
    • cafea boabe Doncafe (1 x 100ml./pers.)
    • ceai plic diverse sortimente- nelimitat.
    • fel principal: porc, pui, vita, peste (inclusiv vegan/post) 150-250 gr.
    • garnitura: orez, cartofi, legume, paste (inclusiv vegan/post) 200-250 gr.
    • salata: varza, muraturi asortate, asortata de vara, sfecla 100-150 gr.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top